A profik választása: Littmann fonendoszkópok


 • A 3M Littmann Cardiology III fonendoszkóp gyermekgyógyászati oldalának közeli nézete a Littmann Minőség logóval.

  Hogy mi tesz egy fonendoszkópot 3M™ Littmann® fonendoszkóppá?

  Minden Littmann fonendoszkóp csúcstechnológiás innovációkat, szakmai tudást, anyagokat és pontos gyártást kínál; valamint egyenletes, magas színvonalú minőséget amit, más márkák – úgy tűnik – nem képesek utánozni.

  Belső tesztjeink azt mutatják, hogy egyes fonendoszkóp-márkák termékről termékre erősen ingadoznak olyan tényezők tekintetében, mint a hangszint, tömeg, és a gyártás minősége. A Littmann fonendoszkópok szigorú eljárások és minőségellenőrzés mellett készülnek a teljes konzisztencia érdekében. Ez azt jelenti, hogy bármelyik Littmann fonendoszkópot is választja, az megbízhatóan magas színvonalú teljesítményt fog nyújtani.


A hallgatófejtől a fülolívákig, ez teszi a Littmann fonendoszkópokat különlegessé:

 • Littmann fonendoszkóp hallgatófej és hanghullámok kör alakú ciánkék ikonon.

  1. A magas akusztikus érzékenység modellenként változik, az általános állapotfelmérési szinttől a részletes diagnosztikai auszkultációig.

 • Littmann fonendoszkóp hangolható membrán kör alakú ciánkék ikonon.

  2. A hangolható membrán a 3M találmánya, melynek segítségével a hallgatófej áthelyezése nélkül hallgathatja meg a különböző frekvenciájú hangokat.

 • Littmann fonendoszkóp puha fülolíva kör alakú ciánkék ikonon.

  3. A szorosan illeszkedő, puha fülolívák illeszkednek az egyedi fülformához, kiváló hangszigetelést és kényelmes viselhetőséget biztosítva. A fülolívák szorosan illeszkednek a fejhallgatócsövekre a biztonság érdekében.

 • Littmann fonendoszkóp fejhallgatócsövek kör alakú ciánkék ikonon.

  4. Az állítható fejhallgató könnyedén és kényelmesen a fejmérethez igazítható. A fülcsövek szöge illeszkedik a hallójárathoz a kényelem és a maximális hangátvitel érdekében.

 • Littmann fonendoszkóp csövek és Y-elágazás kör alakú ciánkék ikonon.

  5. Az új generációs cső jobban ellenáll a bőrön lévő olaj és az alkohol hatásainak, ez hosszabb élettartamot biztosít a csövek számára, és a foltosodás mértéke is kisebb. Természetes latexgumi vagy ftalát plasztifikálóanyag felhasználása nélkül készülnek.

 • Littmann fonendoszkóp hallgatófej kör alakú ciánkék ikonon.

  6. A precíziós hallgatófej kiváló hangminőséget biztosít, és ellenáll az ütéseknek, karcolásoknak és a mindennapokban használatos vegyszereknek.

 • Kör alakú, fehér ikon mérlegkijelzővel, alacsony tömeget jelző mutatóval.

  7. Könnyűsúlyú. A Littmann fonendoszkópok egyértelműen a legkönnyebb fonendoszkópok az orvosi szakmában. Minden alkatrész hozzájárul a szilárdsághoz és a könnyű súlyhoz, anélkül, hogy ez a hangminőség rovására menne.