1. Hungary
 2. 3M Littmann fonendoszkópok
 3. Előnyeink
 4. CORE digitális fonendoszkóp
Szalaghirdetés – 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp

3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp

A letisztultság új szintje

Tudjon meg többet

Hallgatózzon úgy, mint még soha.

 • Közelkép a mellkas hallgatásáról
  Akár 40-szeres hangerősítés

  A kiváló akusztikai jellemzőkkel rendelkező kardiológiai fonendoszkóp a 40-szeres hangerősítéssel még hatékonyabb hallgatózást tesz lehetővé (csúcsfrekvencián az analóg üzemmódhoz képest). A halkabb hangok is könnyedén kivehetők, így még könnyebben diagnosztizálhatja betegeit.

 • Egy klinikus tüdőhangokat hallgat
  Aktív zajszűrés

  Az aktív zajszűrés kiszűri a hektikus környezetekben gyakran előforduló zavaró hangokat. Csökkenti a háttérben lévő, nem kívánatos hangokat, így Ön a fontos dolgokra összpontosíthat: a betegre és a testhangokra. Hallja a különbséget.

 • Közelkép egy klinikusról, a fülében fonendoszkóppal
  Puha szigetelésű fülolivák

  A szoros és puhán szigetelő fülolivák belesimulnak a fülbe, és kiváló hangszigetelést valamint kényelmes illeszkedést tesznek lehetővé. Ennek köszönhetően tehát kényelmesen és magabiztosan hallgatózhat.

 • Egy férfi mellkasához 3M Littmann CORE digitális fonendoszkópot tartó klinikus
  Többfajta hallgatózási üzemmód

  Igényeinek megfelelően egy gomb segítségével gyorsan váltogathat az analóg és az erősített hallgatózási üzemmódok között. Emellett a két hangolható membrán (felnőtt és gyermek) segítségével az alacsony és a magas frekvenciájú hangokat is hallgathatja – mindezt a hallgatófej áthelyezése nélkül.

 • Egy klinikus, aki a táblagépen mutatja egy férfinak az alkalmazást
  Az Eko szoftverhez csatlakoztatható

  A Bluetooth® vezeték nélküli csatlakozásnak köszönhetően a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp számos különféle mobilkészülékhez is csatlakoztatható, így egy gombnyomással vizualizálhatja, rögzítheti és mentheti az adatokat.

 • Egy fiú mellkasát hallgató klinikus, aki a vizsgálat során a telefonját nézi
  A kényelmet szem előtt tartva tervezték

  A füljárathoz való megfelelő illeszkedést biztosító szögletes fejhallgatónak és a bármelyik irányból tartható hallgatófejnek köszönhetően a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp kényelmes viselet a beteg vizsgálata közben.


 • klinikusról amint 3M Littmann CORE digitális fonendoszkópot használ egy beteg mellkasán

  Próbálja ki még ma az új 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkópot


3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp – oktatóvideók

 • közeli kép a littmann CORE digitális fonendoszkópról az EKO mobilalkalmazással
  3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp – termékáttekintési és beállítási videó (2:54)

  Tudjon meg többet a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp használatának megkezdéséről.

 • Laptopot használó klinikus, aki a laptopján nézi a valós idejű távgyógyászati auszkultációs videót
  3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp – zörejszűrési elemzési videó (0:45)

  Nézze meg, hogyan segíthet a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp a szívzörejek felismerésében mesterséges intelligenciával.

  Csak bizonyos országokban érhető el.

 • egy klinikus a littmann digitális fonendoszkópot használja egy beteg mellkasán
  3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp – valós idejű távegészségügyi auszkultációs videó (1:14)

  Nézze meg és tanulja meg, hogyan végezhet élő távegészségügyi rendeléseket a 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóppal.

  Csak bizonyos országokban érhető el.


 • 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp, csatlakoztatva a telefon Eko szoftveréhez.

  Fotózás. Elemzés. Megosztás.

  A vezeték nélküli csatlakozás segítségével most még többre lehet képes. Az FDA által jóváhagyott 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp az Eko szoftverrel rendelkező iOS és Android készülékekkel kompatibilis, így 15, 30, 60 vagy akár 120 másodperces felvételek mentésére és annotálására is lehetőséget biztosít egy biztonságos irányítópulton keresztül – mindezt a HIPAA (az egészségbiztosítók hordozhatóságról és felelősségre vonhatóságról szóló határozata) követelményeinek megfelelően. Hozzon létre egy könyvtárat a szívhangok számára a betegség alakulásának követése vagy oktatási célokból, vagy ossza is meg a felvételeket biztonságosan a munkatársaival. Emellett az Eko Mesterséges Intelligencia használata segítséget nyújt a szívzörejek kiszűrésében (előfizetés szükséges, csak bizonyos országokban érhető el).

  Letöltés az alkalmazás segítségével

  App Store embléma, letöltés gomb. Play áruház embléma, letöltés gomb.


Tudjon meg többet a Littmann fonendoszkópokról

Olvassa el a Littmann fonendoszkópról szóló legújabb blogbejegyzéseket


blått banner som reklamerer for 3M Littmann-nettstedet
Maradjunk kapcsolatban.

Legyen mindig naprakész a Littmann® fonendoszkópok e-mailjein keresztül.

IRATKOZZON FEL MOST
bezárás  
 • Minden mező kitöltése kötelező, kivéve ha opcionálisnak van jelölve.

 • 3M takes your privacy seriously. 3M and its authorized third parties will use the information you provided in accordance with our Privacy Policy to send you communications which may include promotions, product information and service offers. Please be aware that this information may be stored on a server located in the U.S. If you do not consent to this use of your personal information, please do not use this system.

 • Küldés Submit

Elnézését kérjük!

Hiba történt küldés közben. Próbálja újra később

Köszönjük!

Sikeresen elküldte az űrlapot

3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp – GYIK

FONENDOSZKÓP ÉS DIGITÁLIS TARTOZÉK

 • A 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp az eddigi legfejlettebb Littmann fonendoszkóp. Előre összeszerelt 3M™ Littmann® Cardiology IV™ fonendoszkóppal és CORE digitális tartozékkal kapható. Alternatívaként a CORE digitális tartozék külön megvásárolható. Önmagában nem fonendoszkóp, de manuálisan hozzáadható a Littmann Cardiology IV fonendoszkóphoz.
 • A 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkópot a kényelem érdekében előre összeszerelve szállítjuk, és a megfelelő beállítás biztosítása érdekében teszteltük. A 3M™ Littmann® Cardiology IV™ fonendoszkóp kiváló akusztikáját, kényelmét és minőségét kínálja, továbbá akár 40-szeres erősítést (csúcsfrekvencián, az analóg módhoz viszonyítva), aktív zajszűrést és a hanghullámok mobileszközön történő megjelenítésének előnyeit. Ezenkívül bizonyos földrajzi területeken, beleértve az Egyesült Államokat is, az Eko alkalmazás lehetővé teszi az Eko FDA által engedélyezett szoftverfunkcióinak használatát a feltételezett zörejek kimutatására – ingyenesen. A 3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp megvásárlásakor biztosítjuk a megfelelő összeszerelést, és a 3M™ Littmann® fonendoszkópokhoz egyetlen ponton keresztül elérheti szerviz- és támogatási szolgáltatást.
 • A Littmann CORE digitális fonendoszkóp átváltható az analóg és az erősített hallgatózási üzemmódok között, Bluetooth®-kapcsolatot kínál mobileszközhöz, és kétoldalas hallgatófejjel rendelkezik, amelyben két hangolható membrán található. A Littmann elektronikus fonendoszkóp 3200-as modelljét kivezettük. Csak erősített üzemmódban működik, nem kompatibilis a mobileszközökkel, és csak egyoldalas elektronikus membránnal rendelkezik.

ÁRAZÁS ÉS ÉRTÉKESÍTÉSI HELYEK

 • A 3M™ Littmann® fonendoszkópok értékesítése hivatalos forgalmazókon keresztül történik, akik maguk határozzák meg az árakat. Egy Önhöz közeli hivatalos forgalmazó megtalálásához kérjük, látogasson el a Littmann.hu weboldalra, vagy válassza ki az adott országhoz tartozó webhelyet és a Littmann fonendoszkópok weboldalait, illetve a 3M Önhöz legközelebbi regionális irodáját. Kérjük, iratkozzon fel a 3M Littmann e-mailjeire, vagy figyelje az adott ország közösségi csatornáit, hogy az elsők között értesüljön a nemzetközi elérhetőségről.

ELSŐ LÉPÉSEK

 • Olvassa el a dobozban található Gyors használatba vételi útmutatót.
 • Amikor a 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp ki van kapcsolva, mechanikus (analóg, nem erősített) fonendoszkópként működik. A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp erősített üzemmódjának bekapcsolásához nyomja be a bekapcsoló gombot. A LED-lámpa villogni kezd. Mostantól felerősített és szűrt hangot fog hallani a fülolivákban.

  A CORE digitális egység LED-lámpája a készülék állapotáról tájékoztat:
   

  1. Villogó fehér: A készülék bekapcsolt állapotban van, és készen áll az Eko mobilalkalmazással való párosításra.
  2. (Az erősítés használatához nem szükséges Bluetooth®-párosítás az alkalmazással. Az alkalmazással való párosítás a hanghullámok megjelenítéséhez és az olyan funkciók használatához szükséges, mint a hangfelvétel, a megosztás és a mesterséges intelligenciával támogatott szűrés.)
    

  3. Állandó fehér: A készülék be van kapcsolva és párosítva van az Eko alkalmazással.
  4. Sárga: A készülék csatlakoztatva van, és töltődik.
  5. Villogó sárga: Alacsony az akkumulátor töltöttségi szintje.
  6. Zöld: A készülék csatlakoztatva van, és teljesen fel van töltve.

  (Megjegyzés: A CORE digitális egység töltés közben nem működik.)

 • A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp 5 perc tétlenség után készenléti üzemmódba kapcsol. A készülék visszakapcsolásához kapcsolja ki és újra be a készüléket.
 • Töltse le az Eko alkalmazást az Apple App Store® vagy a Google Play™ áruházból, indítsa el az alkalmazást, és hozzon létre egy Eko-fiókot. Kapcsolja be a Bluetooth®-t telefonján vagy táblagépén, indítsa el az Eko alkalmazást, és kapcsolja be a 3M Littmann CORE digitális fonendoszkópot. Ezután párosítsa a fonendoszkópot az eszközével az alkalmazásban található utasításoknak megfelelően.
 • Igen, az angol nyelv minden platformon elérhető. A spanyol, német, francia, portugál és olasz nyelvek már elérhetőek Android™ rendszeren, és a jövőben iOS rendszeren is elérhetővé válnak. A jövőben további nyelveket is hozzáadunk mindkét platformhoz.
 • Az Eko azt tervezi, hogy 2023-ban több országra is kiterjeszti az Eko alkalmazás új verzióját. Látogasson vissza rendszeresen a friss információkért.
 • Az alkalmazás nem tárol adatokat. Az alkalmazás interfészként működik a webes platform és az Ön adatai között. Az Eko alkalmazása egy felhőalapú szoftver, amelynek minden adatát a felhőben tárolják az Egyesült Államokon belül. Az adatbiztonság az egyik legfontosabb prioritásunk. Az Eko a HIPAA-nak megfelelő irányelveket, eljárásokat és technikai biztosítékokat tart fenn a beteg- és ügyféladatokra vonatkozóan. Az Eko a HIPAA-szabványnak megfelelő és az NIST által ajánlott 256 bites AES-titkosítást használ, a betegadatokhoz felügyelt kulcsokat használva. Naponta készülnek titkosított biztonsági mentések. Az Eko alkalmazás megfelel az általános adatvédelmi rendeletnek (GDPR) is az EU-ban.
 • Az új alkalmazás a 13-as vagy újabb iOS-verzióval kompatibilis, és nem működik az iOS 12-t vagy régebbi iOS-t használó iPhone-okon. Az iOS 12-t vagy régebbi iOS-t használóknál az alkalmazás nem frissül az új alkalmazásra, de továbbra is használhatja az Eko alkalmazás korábbi verzióját. A kompatibilis Android-eszközök teljes listáját ezen az oldalon találja.
 • Győződjön meg róla, hogy a hallgatófej aktív oldalán lévő membránnal hallgatózik. A hallgatófejnek egyszerre csak az egyik oldala aktív akusztikusan, amelyet a csőszáron lévő jelölés azonosít. Forgassa el a hallgatófejet, hogy megváltoztassa, melyik oldal aktív.

  Mielőtt a fülolivákat a fülébe helyezné, győződjön meg róla, hogy előrefelé és Öntől elfelé néznek. Ez biztosítja, hogy a fülcsövek a kényelem és a maximális hangátvitel érdekében megfelelően igazodjanak a füljáratokhoz.


  3M fülpiszkálók

  Fontos annak biztosítása is, hogy a fülolivák illeszkedése megfelelő tömítést eredményezzen a füljáratokban. Ha nem sikerül megfelelő tömítést elérni, végezze el a fejhallgató beállítását a személyes kényelmi preferenciáinak megfelelően. Ha szükséges, cserélje ki a fülolivákat a dobozban található kisebb méretűekre.


  3M fülpiszkálók

  Lásd „A fonendoszkóp használata” részt

 • Lehetséges, hogy a hangokat Bluetooth®-os vezeték nélküli fejhallgatón keresztül hallgassa meg, ha a Littmann CORE fonendoszkópot párosítja a mobileszközén lévő Eko alkalmazással, és használja az Eko alkalmazás „Play from Headphones” (Lejátszás fejhallgatóról) funkcióját a mobileszközén, majd az alkalmazáson keresztül Bluetooth®-kapcsolattal élőben hallgatózik. Hangbeállítások a hang vezeték nélküli streameléséhez a fejhallgatóba a telefonról. A Littmann CORE digitális fonendoszkóp nem párosítható közvetlenül Bluetooth® vezeték nélküli fejhallgatóval.

  Ha az Eko alkalmazást és külső hangszórókat vagy fejhallgatót használ a valós idejű hallgatózáshoz, a legjobb hangminőség érdekében javasoljuk, hogy fülhallgatót vagy fejhallgatót használjon. A vezeték nélküli fejhallgatók eltérő hangminőséget biztosíthatnak, további információkat itt talál.

 • A telefonról vagy táblagépről készült hangfelvételek lejátszásakor a szív- és tüdőhangok magas hanghűségű meghallgatásához határozottan ajánlott a kiváló minőségű fejhallgató. A telefon hangszórói nem biztosítanak optimális hangminőséget. A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp hangerejének változtatása felvétel közben nem változtatja meg a rögzített hang hangerősségét az alkalmazásban, ezért a lejátszás hangerejét az alkalmazásban vagy magán az intelligens eszközön kell beállítani.
 • Az alkalmazás 2022 márciusában kiadott verziója az Egyesült Államokban: Ha a fonendoszkóp csatlakozik az alkalmazáshoz, a szűrők az Eko mobilalkalmazásban a Menu -> App Settings -> CORE Audio Filter (Menü -> Alkalmazásbeállítások -> CORE hangszűrő) menüpontban választhatók ki a fonendoszkópot megérintése nélkül. Az alapértelmezett szűrő a Wide (Széles), de a Cardiac (Szív) és a Pulmonary (Tüdő) szűrők is kiválaszthatók, hogy a hangprofilban az alacsonyabb és a magasabb frekvenciák hangsúlyosak legyenek. A szűrőre vonatkozó választást az alkalmazás elmenti az alkalmazás kikapcsolásakor.

  Más verziók: Amikor a fonendoszkóp csatlakozik az alkalmazáshoz, a szűrők az Eko mobilalkalmazás Settings (Beállítások) menüjéből választhatók ki, amihez a fonendoszkópot nem kell megérinteni. Az alapértelmezett szűrő a Wide (Széles), de a Cardiac (Szív) és a Pulmonary (Tüdő) szűrők is kiválaszthatók, hogy a hangprofilban az alacsonyabb és a magasabb frekvenciák hangsúlyosak legyenek.

 • Ha lehetséges, csendes környezetben végezze az auszkultációt. Bár a Littmann CORE digitális fonendoszkóp rendelkezik aktív zajszűréssel, néhány környezeti zaj még mindig hallható lesz az auszkultáció során.

  A 3M által kifejlesztett hangolható membránt alkalmazó technológia lehetővé teszi, hogy a hallgatófejre kifejtett nyomás módosításával különféle frekvenciájú hangokat hallgathasson. Alacsony frekvenciájú hangok azonosításához érintse gyengéden a beteg mellkasára, a magasabb frekvenciájú hangokhoz pedig kissé erősebben nyomja a hallgatófejet a beteg mellkasára. Ha az Eko alkalmazást és külső hangszórókat vagy fejhallgatót használ a valós idejű hallgatózáshoz, a legjobb hangminőség érdekében javasoljuk, hogy fülhallgatót vagy fejhallgatót használjon. A vezeték nélküli fejhallgatók eltérő hangminőséget biztosíthatnak, további információkat itt talál.

 • A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp nem párosítható közvetlenül hallókészülékkel. Ha azonban a hallókészülék Bluetooth®-kompatibilis, és képes csatlakozni a telefonhoz, akkor az alkalmazásban található „Play from Headphones” (Lejátszás fejhallgatóról) funkcióval vezeték nélküli hangátvitelt indíthat a telefonról a hallókészülékre. Alapvető fontosságú, hogy ellenőriztesse audiológusával, hallókészüléke képes-e a diagnosztikai auszkultáció elvégzéséhez szükséges frekvenciákat előállítani. További információkat itt talál.

 • Az alkalmazás 2022 márciusában kiadott verziója az Egyesült Államokban: A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp aktív zajszűréssel rendelkezik, amely az Eko App alkalmazás Menu -> CORE Settings (Menü -> CORE beállítások) menüpontján keresztül kapcsolható ki vagy be. Az alkalmazás alapértelmezett beállítása OFF (KI). A fonendoszkóp kikapcsolása kikapcsolja az aktív zajszűrést.

  Más verziók: A 3M Littmann CORE digitális fonendoszkóp aktív zajszűréssel rendelkezik, amely az Eko App alkalmazás Settings (Beállítások) menüjén keresztül kapcsolható ki vagy be. Az alkalmazás alapértelmezett beállítása OFF (KI). A fonendoszkóp kikapcsolása kikapcsolja az aktív zajszűrést.

 • Az alkalmazás 2022 márciusában kiadott verziója az Egyesült Államokban: Az Eko alkalmazásban koppintson a „Patients” (Betegek) lehetőségre. Ezután válassza ki a beteget, majd a felvételt. Végül koppintson a „Share” (Megosztás) lehetőségre, és kövesse az utasításokat. A címzettnek nem kell Eko-fiókkal rendelkeznie ahhoz, hogy fogadhassa és megnyithassa ezeket a fájlokat.

  Más verziók: Az Eko alkalmazásban lépjen a „Patients” > „Select patient” > „Edit” („Betegek” > „Beteg kiválasztása” > „Szerkesztés”) menüpontba, és koppintson a „Share patient” (Beteg megosztása) lehetőségre. Ezután megadhatja a címzett e-mail-címét, és az alkalmazás elküldi neki a hangfelvételeket. Ne feledje, hogy a címzettnek is rendelkeznie kell Eko-fiókkal ahhoz, hogy láthassa a megosztott betegfelvételeket.

 • Töltse fel a 3M Littmann CORE digitális fonendoszkópot vagy a CORE digitális tartozékot, amikor a sárga lámpa villogni kezd. A mellékelt mikro-USB-kábelt csatlakoztassa a készülék USB-portjához, a másik (USB-A) végét pedig csatlakoztassa egy UL-minősítésű, USB-s hálózati töltőhöz (max. 5 volt). A készülék LED-je állandó sárgára vált, ami azt jelzi, hogy a készülék töltődik. A LED zöldre vált, ha a készülék teljesen feltöltődött.

 • Az akkumulátor teljes feltöltése körülbelül 2,5 órát vesz igénybe, ha teljesen lemerült akkumulátorról indul. Teljesen feltöltve a fonendoszkóp 8 órányi folyamatos digitális használatot biztosít. Az akkumulátor üzemidejének maximalizálása érdekében ajánlott a digitális egységet az egyes használatok között kikapcsolni.

  MEGJEGYZÉS: A digitális egység nem kapcsol be, amíg be van dugva, és töltődik. A digitális egységben nincs a felhasználó által szervizelhető alkatrész, és nem úgy tervezték, hogy a felhasználó kinyissa.

 • A digitális egység 5 perces készenléti üzemmóddal rendelkezik az akkumulátor üzemidejének megőrzése érdekében. A készülék fehér LED-je eltűnik, amikor a digitális egység készenléti üzemmódba kerül, és a kapcsoló a hangerőgombok felületével egy szintben marad (azaz „ON” (BE) állásban).

  A digitális egység visszakapcsolásához nyomja a kapcsolót OFF (KI), majd ON (BE) állásba. Megjelenik a fehér fény, ami jelzi, hogy a készülék be van kapcsolva.

 • A hangerő 7 fokozatban erősíthető, így akár 40-szeres erősítést biztosít (csúcsfrekvencián, az analóg üzemmódhoz viszonyítva), amikor a fonendoszkóp füloliváival hallgatózik. A hangerőt az egység oldalán található plusz hangerőgombot megnyomva növelheti, és a digitális egység oldalán található mínusz hangerőgombot megnyomva csökkentheti. Ha fejhallgatóval hallgatja a hangokat okostelefonján vagy táblagépén keresztül, akkor a szokásos módon kell beállítania a készülék hangerejét; a fonendoszkóp hangerőgombjai ebben az esetben nem befolyásolják a hallgatózási hangerőt. Megjegyzés: A digitális egységen a hangerő megváltoztatása nem befolyásolja a mobileszközön futó Eko alkalmazásban a felvétel hangerejét. A lejátszás hangerejét ezért az alkalmazásban vagy magán az intelligens eszközön kell beállítani.
 • Igen, a fonendoszkóp lézerrel gravírozható. Nem javasoljuk a karcolásos gravírozást, mivel ez növelheti a súrlódási zajt az auszkultáció során. Ne szerelje szét a fonendoszkópot semmilyen módon (pl. a csövek széthúzása, a csőszárak kicsavarása).

EKO AI

 • Az Eko AI egy mesterséges intelligenciához használt, gépi tanulási algoritmusokból álló csomag, amely segíti a klinikusokat a feltételezett szívzörejek felismerésében (a szívzörej-felismerés csak az Egyesült Államokban érhető el, de a jövőben más országokban is elérhető lesz).

GARANCIÁLIS INFORMÁCIÓK

SZERVIZ ÉS TÁMOGATÁS

 • A Littmann CORE digitális fonendoszkóp USA-beli szervizeléséhez és támogatásához kérjük, látogasson el a littmann.com/service weboldalra, vagy hívja az 1-800-228-3957 telefonszámot. Nyomja meg az 1. lehetőséget (Littmann), majd a 2. lehetőséget, majd az 1. lehetőséget a 3M Littmann CORE támogatás eléréséhez.

  Ha a Littmann CORE digitális fonendoszkópot az Egyesült Államokon kívül vásárolta, kérjük, látogasson el a littmann.com webhelyre, ahol megtalálja a 3M helyi irodájának elérhetőségeit.

  Európában, a Közel-Keleten vagy Afrikában a Littmann CORE digitális fonendoszkóppal kapcsolatban forduljon a 3M helyi irodájához, vagy írjon a 3M.littmann.emea@mmm.com e-mail-címre

  Kanadában a Littmann CORE digitális fonendoszkóppal kapcsolatban a CAService@mmm.com e-mail-címen vagy az 1-800-268-6235 telefonszámon keresztül vegye fel a kapcsolatot.

  Globálisan a CORE digitális tartozékkal vagy az Eko alkalmazás kezelésével kapcsolatban, látogasson el a support.ekohealth.com webhelyre.

TERMÉKADATOK

TISZTÍTÁS ÉS KARBANTARTÁS

 • A külső részeket a betegvizsgálatok között 70%-os izopropil-alkoholos törlőkendővel tisztítsa meg. Normál körülmények között a tisztítási eljárás során nem szükséges eltávolítani a CORE digitális tartozékot a fonendoszkópról. A membránok, a nem hűlő harangbevonat és a fülolivák szükség esetén eltávolíthatók az alapos tisztításhoz. Az összeszerelés előtt győződjön meg arról, hogy minden alkatrész és felület száraz. Egy füloliva eltávolításához az egyik keze hüvelyk- és mutatóujjával fogja meg erősen a fülolivát, és hirtelen mozdulattal húzza le a fülcsőről, miközben a fülcsövet a másik kezével tartja. Egy füloliva felhelyezéséhez nyomja a kis oldalát határozottan a fülcsőre, amíg az teljesen a helyére nem pattan. A füljárat sérülésének elkerülése érdekében győződjön meg arról, hogy a fülolivák szilárdan rögzülnek a fejhallgatón, mielőtt a fülébe helyezi őket. A fonendoszkóp sérülésének elkerülése érdekében: ne merítse a fonendoszkópot semmilyen folyadékba, ne tegye ki a fonendoszkópot semmilyen sterilizálási eljárásnak (pl. autoklávozás, folyadékos kémiai sterilizálás), és ne tárolja extrém meleg környezetben.