1. Hungary
  2. 3M Littmann fonendoszkópok
  3. Oktatás
  4. Erőforrások tanulók számára
Tanuljon a 3M™ Littmann® fonendoszkópok segítségével

Halljon többet. Tanuljon többet.

Tanuljon a 3M™ Littmann® fonendoszkópok segítségével
Találja meg az ön számára ideális 3M™ Littmann® fonendoszkópot

Válasszon egy jó minőségű fonendoszkópot, amely segít az auszkultáció tanulásában.

Biztosan tudja, hogy a fonendoszkóphasználat elsajátítása kulcsfontosságú a betegek állapotának felméréséhez és nyomon követéséhez, de ez sok gyakorlást igényel. Sajátítsa el ezt a tudást egy olyan fonendoszkóp segítségével, amely olyan professzionális akusztikai képességekkel rendelkezik, amelyek az első lépésektől a segítségére lesznek, és kitartanak az elkövetkező években is. A 3M™ Littmann® fonendoszkópok kiváló megoldást jelentenek a orvostanhallgatók és a klinikusok számára is, a gyakorlatvezetők és oktatók is ajánlják a használatát az egyetemi és klinikai gyakorlatok során.

A 3M™ Littmann® Classic III™3M™ Littmann® CORE digitális fonendoszkóp és a 3M™ Littmann® Cardiology IV™ fonendoszkópok olyan orvostanhallgatók és a klinikusok számára ajánlottak, akik kiváló minőségű és megbízható készüléket keresnek. Mindkét modell magas akusztikai érzékenységgel rendelkezik, emelt szintű kényelmet és továbbfejlesztett előnyöket biztosít, és mindkettő rendelkezik a kétoldalas hallgatófejek praktikumával – az egyik oldal a felnőtt, a másik pedig a gyermek páciensek vizsgálatához használható. A csőszínek és a hallgatófej felület kialakítások változatos kombinációi segítenek önnek megtalálni a stílusához leginkább illő fonendoszkópot.

 

Segítségre van szüksége a választáshoz? Forduljon hozzánk!


A hangolási technológia megkönnyíti a fonendoszkóp használatának elsajátítását.

A hangolási technológia az egyik olyan funkció, amely kiváló választássá teszi a Classic III és a Cardiology IV fonendoszkópokat a használatot tanulók számára. A 3M találmánya lehetővé teszi, hogy a hallgatófej áthelyezése nélkül különféle frekvenciájú hangokat hallgathasson. A hallgatófejre kifejtett nyomás megváltoztatásával a fonendoszkóp különböző frekvenciájú hangokat bocsát ki: nagyobb nyomásra magas frekvenciájú hangokat, míg kisebbre alacsony frekvenciájúkat. Egy kis gyakorlással a hallgatófej áthelyezése nélkül gyorsan megtanulja felismerni és megkülönböztetni a különféle hangokat.

    • Mindkét fonendoszkóp kétoldalas hallgatófejjel és hangolható membránnal rendelkezik mind a felnőtt, mind pedig a gyermek páciensek vizsgálatához szánt oldalukon, ami azt jelenti, hogy csak egyetlen fonendoszkópra lesz szüksége bármilyen korú és testsúlyú beteg vizsgálatához. Ezenkívül a gyermekek vizsgálatára szánt oldal hagyományos nyitott haranggá alakítható át, ha a membránt lecseréli egy "nem hűvös" peremre, így elsajátítható ez a fajta auszkultációs módszer is.

    • PRÓBÁLJA KI EGY KÖZELI KERESKEDŐNÉL


Kiegészítő információk a fonendoszkóp használatának elsajátításához.

Használja ki a hallgatóknak szánt további információk nyújtotta előnyöket, amelyek kiegészítik az egyetemi órák anyagait.  • Az iTunes Store az Apple Inc. bejegyzett védjegye. A Google Play a Google Inc. bejegyzett védjegye.