Tisztítás és ápolás


 • Littmann fonendoszkóp megfelelően, a fehér köpeny gallérján kívül viselve, amely megakadályozza, hogy a csövek hozzáérjenek a szakember nyakához.

  Tartsa a fonendoszkópját tökéletes állapotban.

  Az 3M™ Littmann® fonendoszkópja úgy készült, hogy hosszú évekig megbízhatóan működjön. Ha rendszeresen elvégzi a rutin tisztítási műveleteket az optimális akusztikai teljesítmény biztosítása érdekében, az hozzájárul a fonendoszkóp hosszabb élettartamához, és megőrzi fényes, új kinézetét. • A Littmann fonendoszkóp csöveit alkoholos törlőkendővel tisztító kéz.

  A fonendoszkóp csöveinek ápolása

  A Littmann fonendoszkópok új generációs, rugalmas csövei megtartják formájukat és rugalmasságukat még akkor is, ha szorosan a zsebébe hajtogatja azokat. Jobban ellenáll a bőrön lévő olajnak és az alkoholnak, hosszabb élettartamot biztosít a fonendoszkóp számára, és a foltosodás mértéke is kisebb. Azonban továbbra is az a jó gyakorlat, hogy ha a fonendoszkópot a gallérján kívül viseli, amikor csak lehetséges.

  Az új generációs csövek nem tartalmaznak természetes latexet, az arra érzékeny egészségügyi dolgozók és betegeik érdekében. A új generációs csövek nem tartalmaznak ftalát lágyítókat az emberi egészség és a környezet védelme érdekében.