CORE digitális kiegészítő, 8481

  • 3M ID 7100235410
  • UPC 00850010298009

A saját 3M™ Littmann® Cardiology IV™ fonendoszkópjához csatlakoztathatja, így erősítéssel, aktív zajszűréssel és szoftveresen is javíthatja az auszkultációt.

Váltson az analóg hallgatózás és az akár 40-szeresen felerősített hangok között (csúcsfrekvencián az analóg móddal szemben) a páratlan rugalmasság érdekében.

Az Eko szoftverhez csatlakoztatható a vezeték nélküli auszkultációhoz, valamint a hangok megjelenítéséhez, rögzítéséhez és mentéséhez a további elemzés vagy (második vélemény kérése esetén) a biztonságos megosztás céljával.

További részletek

Részletek

Kiemelések
  • A saját 3M™ Littmann® Cardiology IV™ fonendoszkópjához csatlakoztathatja, így erősítéssel, aktív zajszűréssel és szoftveresen is javíthatja az auszkultációt
  • Váltson az analóg hallgatózás és az akár 40-szeresen felerősített hangok között (csúcsfrekvencián az analóg móddal szemben) a páratlan rugalmasság érdekében
  • Az Eko szoftverhez csatlakoztatható a vezeték nélküli auszkultációhoz, valamint a hangok megjelenítéséhez, rögzítéséhez és mentéséhez a további elemzés vagy (második vélemény kérése esetén) a biztonságos megosztás céljával
  • Az FDA által jóváhagyott eszköz, amely megfelel a HIPAA által támasztott követelményeknek

Hozzon ki többet meglévő fonendoszkópjából kettős üzemmódú akusztikával és erősített hallgatózással! A CORE digitális kiegészítő akár 40-szeres erősítést biztosít (csúcsfrekvencián, az analóg üzemmódhoz képest) aktív zajszűréssel, ami segít csökkenteni a háttérzajt még zajos klinikai környezetben is.

A CORE digitális kiegészítővel a szív- és tüdőhangok meghallgatásakor válthat a hagyományos analóg és az erősített módok között. Ezután vizualizálja a hallottakat okostelefonon vagy tableten (nem tartozék) valós időben közvetített hullámformák segítségével. Az Eko szoftver zökkenőmentesen együttműködik a CORE kiegészítővel, így segít a klinikusoknak abban, hogy elmélyítsék elemzésüket, és megosszák a vizsgálatokat egy második vélemény kérésekor. A kiegészítő a 3M Littmann® Cardiology IV™ fonendoszkópokkal kompatibilis.

Javasolt alkalmazások
  • Javítsa az auszkultációt a Littmann fonendoszkóppal

Műszaki adatok